top of page

Čiščenje telesa z zvokom & vibracijo


Maj, junij, julij so po kitajski tradicionalni medicini TKM čas, ki ga lahko izkoristimo za čiščenje oziroma razstrupljanje telesa.

Zakaj potrebujemo razstrupljanje?

Živimo v svetu, kjer je zastrupljena voda, hrana in zrak. Konstantno nas bombandirajo razne frekvence in wifi-ji, vedno več govorijo tudi o G5. Dejstva so žal taka, da nam elektrosmog izredno škoduje. Hrana je polna antibiotikov. Polna je škropiv, ki jih pridobi iz zemlje preko korenin, ker smo predhodno škropili škodljivce. Vsa ta praznost hrane in elektro smog preprečujejo, da naše celice vibrirajo.

Način življenja je žal tak, da večino časa preživimo za računalnikom v sedečem položaju in v trenutni situaciji smo predvsem v velikem stresu. Vsi se prilagajamo novim situacijam v gospodarstvu, kar nam prav nič ne olajša pri doseganju lahkotnega življenja.

Ob povečanem sedenju se nam ustavi tudi limfa, ki bi morala biti naša čistilka vendar kar naenkrat postane naša zastrupljevalka. Postane stoječa mlaka, ki se nikamor ne premakne, to pa pomeni, da začne zastrupljati celotno telo, začne se zastrupljati kri, organi in celice.

Torej stres in ne-gibanje telesa dela limfne zastoje ter vsemogoče blokade v našem telesu.

Temu rečemo disharmonija telesa in življenja. Pri disharmoniji pa si lahko pomagamo tudi z nežno vibracijo in zvokom tibetanskih posod, kar so znali že uravnavati pred 5000 leti.

V Indiji in Nepalu menijo, da je človek zdrav le, če harmonično vibrira. Če se vanj prikradejo slabi toni, zaide iz ravnovesja in harmonije ter zboli. Naravni zakon pa je, da celotno vesolje stremi h harmoniji.

Poleg vseh detoxov telesa, ki si jih boste privoščili v teh mesecih, za katere poskrbijo tudi Vulkanolit, Artičoka, Pegasti badelj, probiotiki, Alge...

(katere vedno hitro prejmem od naravne Lekarne Arcnija),

je dobro vedeti, da zvočni detox poskrbi, da je naša limfa bolj pretočna,

da celice zopet zavibrirajo ter najbolj pomembno,

da se toksičen stres umakne iz našega telesa.

Niso lahki časi, zato našemu telesu večkrat privoščimo razvajanje z zvočno masažo, saj bo poskrbela, da bodo nežno ubrani zvoki tibetanskih posod harmonično vplivali na velik del vašega fizičnega in mentalnega počutja.

Zato sem zate pripravila poleg individualnih tudi

za svoje razvajanje pokliči ali se prijavi tukaj

www.svetloba.si/znanja/zvocni-detox

Zate imam prav posebno darilce! E-knjigo z vajami za sprostitev jeze ali kateregakoli drugega čustva. Prijavi se na e-novičke in jo prejmi takoj.

Pomembne novičke
Zadnje novičke
Arhiv
Iskalnik
Sledi nam
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page