top of page

Kdaj ste nazadnje posodobili svojo poslovno fotografijo?

Danes ima fotografija ključni pomen pri spodbujanju poslovanja bolj kot kdajkoli prej. Moč vizualne komunikacije je zavladala z digitalizacijo in socialnimi mediji kot so facebook, twitter, instagram…

Raziskave so dokazale, da fotografije in slike bolj privlačijo vaše potencialne stranke, kot tekst sam. Fotografija se uspešno uporablja v kampanijah, oglaševanju, brandingu, na internetnih straneh, socialnih medijih, blogu ipd.

Izredno pomembno je imeti dobro osebno poslovno fotografijo, tako da potencialni poslovni partnerji lahko vidijo kdo stoji za podjetjem. Ljudje se veliko lažje odločijo za poslovno sodelovanje z nekom, ki mu lahko zaupajo, zato je toliko pomembneje, da pokažete sebe.

Dobra profesionalna poslovna fotografija naredi razliko kako smo oziroma nismo videni na internetu.

Fotografija pove več kot 1000 besed, vendar slika z obrazom pove mnogo več. V poslovnem svetu je poslovna fotografija pogosto razlika med prodajo in zamujeno priložnostjo. Visoka kakovost strokovne poslovne fotografije vzbudi pozornost vaših strank na internetnih straneh in socialnih medijih, saj z njo dodate svoji zgodbi osebno noto.

Torej kdaj ste nazadnje posodobili svojo poslovno fotografijo?

Pomembne novičke
Zadnje novičke
Arhiv
Iskalnik
Sledi nam
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page