top of page

Pozdravljena   Lepotica

Kdaj si se nazadnje profesionalno fotografirala ter prejela svoje profesionalne portrete?

Blanka Brelih je sodobna portretna fotografinja, ki ustvarja modno fotografijo za vsakodnevne ženske in ljudi, ki ljubijo tak stil. Tak dan se lahko začne z razvajanjem s profesionalnimi make up-om, fen frizuro in stylingom - torej ultimativen ženski dan, ki ga lahko uživate sami, s svojo mamo, hčerko, sestro ali z najboljšo prijateljico. To je doživetje, kjer ponovno vidite in čutite svojo lepoto, dan, ko se ponovno povežete  s svojo lepoto in se počutite kot boginja. Ne glede na to, ali bi želeli praznovati življenjski mejnik, morda bi radi povečali svojo samozavest z malo preobrazbe, ali želite sebi ali vašim ljubljenim privoščiti sanjsko fotografiranje ali pa samo potrebujete poslovno fotografijo - ta izkušnja bo spremenila način, kako vidite svojo lastno lepoto.

Da je ženska videti čudovita na fotografijah, je moja super moč saj si želim ustvariti najlepše in najboljše portrete, ki ste jih kadarkoli videli o sebi. Pred vsakim fotografiranjem se srečamo za posvet o stylingu, kjer oblikujemo fotografiranje, barve in oblačila, ki bi jih radi nosili, pogovorimo se kako bi se želeli videti na svojih novih portretih. Ne glede na to, ali je mehka in eterična, romantična, temna in dramatična, poskrbimo, da z nežnim vodenjem zajamemo Vaše bistvo. Z našimi profesionalnimi  make-upom, frizuro in stylingom, se boste zagotovo počutile in izgledale absolutno čudovito. Morda si boste celo rezervirate noč po fotografiranju, saj boste videti neverjetno!

Naše fotografiranje vključuje osebno svetovanje s stylingom in lepotnim magazinom, fotografiranje, ki traja približno 3 do 4 ure, profesionalni make up in  fen frizuro ter styling oziroma 90 eur za dve (v kolikor se določite, da pridejo tudi preostali družinski člani na družinski portret proti koncu vašega fotografiranja), 4- 5 izbranih oblek ter izbor vaših čudovitih portretov.

Kaj kupite je v celoti odvisno od vas in sam nakup ni obvezujoč, ni minimalnega nakupa ali kakršnekoli obveznosti. S tem mislim, da bom vedno dala vse od sebe, da ustvarim portrete, ki jih boste absolutno ljubili in ne boste želeli ostati brez njih :)

 

Naše lepe kolekcije paketov se začnejo pri 190 eur  in naprej.

 

Veliko naših strank izkoristi to priložnost, da dobi vsega po malem v enem fotografiranju - krasen poslovni portet za na LinkedIn ali za osebni branding, čudovite glamour portrete in nekaj brezčasnih družinskih portretov,  ki jih boste z veseljem prenesli na naslednjo generacijo.

To je vaše sanjsko fotografiranje, ki bo popolnoma zasnovano okoli vas in za vas -

osebno vam prilagodimo vaše fotografiranje, kjer bomo ustvarili fotografije, o katerih ste vedno sanjali.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page