top of page

Vsak trenutek je nov začetekSe tudi ti strinjaš z zgornjim citatom?

Zame več kot resnično. Ko nam življenje podari limone, je najbolje, da iz njih naredimo čudovito limonado, ki uravna bazičnost telesa ter življenja. Ko nam življenje podari korona karanteno, izkoristim podarjeni čas 💛

Tako sem podarjeni "korona čas" izkoristila za novo izobraževanje. Terapevtska joga je bila že dolgo na moji listi želja in tokrat se je ponudila odlična priložnost za katero sem neizmerno hvaležna. Certificirana učiteljica terapevtske joge, res sem hvaležna za to znanje.

Kaj je terapevtska joga? Terapevtska joga ima v nasprotju z nekoliko dinamičnimi stili joge, bolj pasiven pristop. Z različnimi razteznimi položaji ter z namenom, da se dotaknemo globljih tkiv ima izjemen ter poglobljen učinek, kateremu velikokrat sledi globoko sprostitev. Najlepše pri vsemu pa je to, da je idealna simbioza z zvočnimi kopelmi.

Vedno sem bila pristaš združevanja tehnik in znanja, to novo znanje mi to še toliko bolj omogoča.

Za začetek jo bom izvajala individualno saj tako z njo veliko lažje pristopim do posameznika in njegovih težav, v nadaljnje se bo prav gotovo tudi drugače razvilo.


Terapevtska joga povezuje vaje nežne in obnovitvene joge, meditacijo, energetsko podporo ter dihanje. Ki je zelo pomemben element vsake celostne rasti. Saj ko se zavedamo ritma dihanja, se naše telo umiri, počasi se začne umirjati tudi um. Ko postanejo misli bolj zbrane začnejo nadzorovati dihanje. Telo se umiri in vsi čuti se prebudijo. Notranji mir dosežemo z meditacijo in dihanjem, ki sta pomembna dejavnika vsake zvočne kopeli in terapevtske joge ter tudi JFL.Potrebuješ tudi ti boljši notranji mir? Rezerviraj si svoje razvajanje!Comments


Pomembne novičke
Zadnje novičke
Arhiv
Iskalnik
Sledi nam
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page