top of page

Meditacija zlato-rdeče svetlobe


V današnjih dneh, ko smo toliko obkroženi z negativnimi informacijami je toliko bolj pomembno, da poskrbimo, da v naše telo pripeljemo svetlobo, energijo, prano. Ena takih zlatih tehnik je


Meditacija zlato-rdeče svetlobe


To je preprosta metoda za prenos in premikanje energije navzgor. Izvajajte jo vsaj dvakrat na dan, začnite pa zjutraj, preden vstanete iz postelje. Od trenutka, ko se počutite pozorne in zbujene, jo izvajajte še dvajset minut. V tem času ste najbolj dojemljivi.

Ležite na hrbtu in imejte oči zaprte. Ko vdihnete, si predstavljajte ogromno svetlobo, ki vstopa skozi vašo glavo v vaše telo, kot da bi sonce vzšlo blizu vaše glave. Predstavljajte si, da ste popolnoma prazni in da se zlata svetloba pretaka v vašo glavo in svojo pot nadaljuje navzdol po vašem telesu ter pride ven iz prstov na nogi. To si predstavljajte med vdihom. Ta zlata svetloba bo pomagala očistiti vaše telo, obdarila vas bo s kreativnostjo. To je moška yang energija.

Ko naredite izdih, si predstavljajte močno rdečo svetlobo, ki kot mogočna reka vstopi skozi vaše prste na nogah, teče čez celo telo in ko pride do vaše glave, tam izstopi iz vas. Medtem ko si predstavljate, dihajte počasi in globoko. To je ženstvena yin energija. Pomirila vas bo, postali boste bolj dojemljivi in vas bo navdala s počitkom.

Vajo izvajajte izjemno počasi z globokim trebušnim vdihom ter izdihom. Izvajajte jo takrat, ko se zbudite, saj takrat lahko globoko in počasi dihate, ker je telo spočito in umirjeno.

Drugi najprimernejši čas izvajanja je, ko odidete v posteljo. Ulezite se na posteljo in se za nekaj minut sprostite. Ko začutite, da ste na meji med spanjem in budnostjo, pričnite izvajati vajo. To počnite dvajset minut. Idealno bi bilo, če bi med izvajanjem zaspali, saj bi vpliv tako ostal v podzavesti in bi tam deloval še naprej.


Če boste redno izvajali to metodo, boste presenečeni.

Saj se je vaše preoblikovanje začelo...Različne tehnike meditativnega dihanja izvajamo med zvočno masažo in terapevtsko jogo.Comments


Pomembne novičke
Zadnje novičke
Arhiv
Iskalnik
Sledi nam
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page