top of page

Botoks na naraven način - je to mogoče?


Naj kar takoj odgovorim, seveda je mogoče. Vendar gremo lepo po vrsti.

Lepotna industrija je neizprosna, zahteve po lepih, gladkih, mladih obrazih vse več ljudi usmerjajo k uporabi botoksa. Botoks je ime za botulinom toksin tipa A. Gre za močan neurotoksin, ki blokira prenos živčnih impulzov v mišico in s tem preprečuje krčenje mišice. Koža pod njo postane mehka in gladka.

Vedno več mladih, ki ima še zdrave in prožne obrazne mišice, je pred dilemo

ali naj uporabi botoks ali ne. Torej kot zgoraj rečeno

"botoks blokira prenos živčnih impulzov v mišico in s tem preprečuje krčenje mišice."

Torej to pomeni, da izgubimo vso mimiko obraza. Ne me narobe razumeti, nisem proti botoksu, vendar če je le mogoče raje poiščem za vsako težavo naravno rešitev.

Po kar nekaj zdravstvenih izzivih in operacijah je bil moj obraz zelo upadel. V ličnem delu nisem imela več mimike, v spodnjem delu pa so se mi začele pojavljati hrčkove vrečke. Pogled v ogledalo mi ni bil več prijeten ampak to prinesejo leta, sem si mislila.

Jogo obraza sem sicer poznala že nekaj let vendar je nikoli nisem izvajala. Kot vsaka tehnika seveda ne pomaga, če je ne izvajaš. In prišel je čas, ko sem rehabilitirala v postelji in resnično nisem mogla delati kaj drugega kot jogo obraza, pa sem si rekla, saj nimam kaj izgubiti. Res je nisem izvajal veliko, vsak dan pa sem se le potrudila narediti vsaj eno ali dve vaji nekaj ponovitev.

In veš kaj?

Rezultat je bil presenetljiv, v enem mesecu sem opazila razliko, predvsem pa dejstvo, ki me je najbolj navdušilo, da to resnično deluje.

Sedaj sem na polovici stoletja in vsak dan se z veseljem pogledam v ogledalo. Obraz je sijoč in mladosten, ko že dolgo ne.

Nadgradnja joge obraza pa je definitivno Juicy Face Lifting intenzivni individualni trening in masaža obraza. Ja, na naraven način s treningom mišic, dvignemo obraz, ustne kotičke in zgladimo gube. V zelo kratkem času obraz postane sijoč in mladosten. Kar je tudi posledica uravnave hormonov saj s treningom obraznih mišic vplivamo na hormonsko centralo v glavi -

hipotalamus, epifizo in hipofizo.

Mene je tako prepričala, da sem seveda morala pridobiti licenco za njeno izvajanje.

Zato te z veseljem vabim, da preizkusiš zate pripravljen program individualne masaže obraza Juicy Face Lifting s katerim lahko tudi ti zasiješ v letošnjem poletju.

.

Na Jucy Face Lifting vabljena, da se naročiš preko povezave tukaj

Objem Blanka

Pomembne novičke
Zadnje novičke
Arhiv
Iskalnik
Sledi nam
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page