Zvočni detox

May 22, 2019

 

 

 

Maj, junij, julij so po kitajski tradicionalni medicini TKM čas, ki ga lahko izkoristimo za čiščenje oziroma razstrupljanje. Zakaj potrebujemo razstrupljanje? Živimo v svetu, kjer je zastrupljena voda, hrana in zrak. Konstantno nas bombandirajo razne frekvence in wifi-ji. Dejstva so žal taka, da nam elektrosmog izredno škoduje. Hrana je polna antibiotikov. Polna je škropiv, ki jih pridobi iz zemlje preko korenin, ker smo predhodno škropili škodljivce. Vsa ta praznost hrane in elektro smog preprečujejo, da naše celice vibrirajo.

 

Način življenja pa je žal tako, da večino časa preživimo za računalnikom v sedečem položaju in verjetno v velikem stresu. Ob tem pa se nam ustavi tudi limfa, ki bi morala biti naša čistilka vendar kar naenkrat postane naša zastrupljevalka. Postane stoječa mlaka, ki se nikamor ne premakne, to pa pomeni, da začne zastrupljati celotno telo, začne se zastrupljati kri, organi in celice. Torej naš stres in negibanje teles delajo limfne zastoje.

 

Temu rečemo disharmonija telesa in življenja. Pri disharmoniji pa si lahko pomagamo tudi z nežno vibracijo in zvokom tibetanskih posod, kar so znali že uravnavati pred 5000 leti.

 

V Indiji in Nepalu menijo, da je človek zdrav le, če harmonično vibrira. Če se vanj prikradejo slabi toni, zaide iz ravnovesja in harmonije ter zboli. Naravni zakon pa je, da celotno vesolje stremi k harmoniji.

Poleg vseh ostalih detoxov, ki si jih bomo privoščili v teh mesecih, je potrebno vedeti, da  zvočni detox poskrbi, da je naša limfa bolj pretočna, da celice zopet zavibrirajo ter da se toksičen stres umakne iz našega telesa.

 

Zato našemu telesu večkrat privoščimo razvajanje z zvočno masažo, saj bo poskrbela, da bodo nežno ubrani zvoki tibetanskih posod harmonično vplivali na velik del našega telesa.

 

https://www.svetloba.si/znanja/zvocni-detox