top of page

NAGRADNA IGRA: Postani princeska za en dan

V življenju ženske obstaja nekaj prelomnih dogodkov, ki si jih zapomnimo za vse življenje. To so tisti trenutki, ko smo se počutile posebej lepe in posebej samozavestne. V mislih imam valeto, maturo, podelitev diplome, poroko … Verjetno pa bi se vmes našla še kakšna priložnost, ko smo se počutile kot princeske. Takrat smo si privoščile najlepšo in najdražjo obleko, šle smo k vizažistu, frizerju in na manikiro. In počutile smo se kot princeske.

Zato vam zdaj ponujam priložnost, da tudi ve (spet) postanete tista princeska. Za vas sem skupaj z odlično stilisko Brigito Potočki in vizažistko Anjo Golob pripravila nagradno igro v kateri lahko osvojite stilsko preobrazbo, profesionalno ličenje in portretno fotografiranje, ki bo za vse čase zabeležilo lepoto te princeske – Vas.


Nagradno igro poiščite od 11. februarja, na Facebook strani MJZ Fashion in Atelje BB. Sodelujete tako, da všečkate obe strani in v komentarju pod objavo o nagradni igri označite tri prijateljice, ki bi jim prav tako privoščili to nagrado.


Nagrajenka bo torej prejela stilsko preobrazbo v salonu MJZ Fashion, profesionalno ličenje na dan fotografiranja za katerega bo poskrbela vizažistka Anja Golob ter portretno fotografiranje v Ateljeju BB.


Pravila nagradne igre najdete tukaj.


SREČNO




Pomembne novičke
Zadnje novičke
Arhiv
Iskalnik
Sledi nam
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page