top of page

DRUŽINA – največji Zaklad

V življenju je mnogo pomembnih vrednot. Nekateri cenijo zdravje kot največjo vrednoto, drugi menijo, da je to denar. Kakorkoli, jaz menim, da je družina naše največje bogastvo, ki nam določa naš prostor na svetu.

Vsi se še predobro zavedamo, da je v današnjih časih preveč pomembno, le daj-dam in nič ni zastonj, razmišljanje. Zato je toliko bolj pomembno, da se zavedamo, da je dom tisto zatočišče,ki nam daje brezpogojno ljubezen, varnost in spoštovanje. Vsak od nas je to kar je, vsi delamo napake; prosimo za odpuščanje, se borimo, pomagamo drugim in delamo veliko hrupa. Vendar imamo potrpljenje in imamo radi drug drugega.

Družina pomeni dom in tolažilni kotiček v katerega se zatečemo, ko potrebujemo roko, da nam obriše solze in poboža našo dušo. To je nedoločljivo mesto, ki nas popelje na kraj, ki diši po otroštvu, odraščanju in naučenih lekcijah.

To je kraj, kjer se nahajajo poljubi in objemi, tako kot odgovori na vsa naša vprašanja. Družina je ogenj, kjer se kujejo vse naše vrednote in razumevanje tega sveta.

Družina diši po nepopisno veliko stvareh in vse to pripada nam. Naši družini smo dolžni za naše najbolj dragocene skrivnosti, najgloblje skrbi in največje nasmehe.

Obstajajo trenutki, ko se stvari zrušijo in polomijo vendar bo naša družina vedno naš začetek in konec. Smo povezana skupina, sestavljena iz nepopolnih ljudi, vendar iz ljudi, ki se skupaj lahko borijo proti katerikoli življenjski dogodivščini.

Ena največjih vrednot družine je brezpogojna ljubezen in naklonjenost. To je nežen svet objemov in src, ki jih skušamo zaščititi.

In kdo si ne bi želel nekaj teh tankih vezi za vedno zamrzniti v času, da bi jih lažje ohranil v spominu. Fotografije vaše družine, so tiste, ki vam bodo vedno pričarale nasmeh, kadarkoli jih boste pogledali in kjerkoli v svetu boste iskali svojo srečo. Fotografije v katerih bodo uživale še mnoge generacije vam vedno z veseljem naredimo v ATELJEJU BB. Vi samo pripeljete svojo živahno in nasmejano družino do nas, mi pa poskrbimo za vse ostalo.

Pomembne novičke
Zadnje novičke
Arhiv
Iskalnik
Sledi nam
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page